Usein kysyttyä

Mihin voin hankkia rahoituksen?

Tarjoamme joustavan, nopean ja helpon tavan tehdä yrityksen tieto/tulostus/myymälätekniikan hankintoja. Rahoitamme sekä laitteita että erilaisia toimisto-ohjelmistoja:

  • kassakoneet ja kassajärjestelmät
  • tietokoneet, niiden oheislaitteet
  • palvelimet ja verkkotuotteet
  • monitoimilaitteet, tulostimet ja kopiokoneet
  • av-laitteet ja dataprojektorit
  • puhelinjärjestelmät
  • ohjelmistot
  • toimistokalusteet ja toimiston pienlaitteet

Kuinka paljon voimme rahoittaa?

Rahoitamme jopa alle 300 € (alv. 0%) laitehankintojasi. Pienten kertaerien lisääminen Joustorahoitukseen on helppoa ja vaivatonta.

Miten haen leasingrahoitusta?

Rahoitushakemus tehdään aina laitetoimittajasi puolesta. He lähettävät hakemuksen puolestasi meille ja käsittelemme hakemuksesi 1-2 päivän aikana, jopa viikonloppuisin.

Voit myös lähettää hakemuksen suoraan meille. Mikäli laitetoimittajasi ei ole vielä yhteistyökumppanimme, kestää hakemuksen käsittely pidempään.

Milloin sopimusaika käynnistyy?

Sopimusaika ja maksuvelvoite käynnistyy, kun olet vastaanottanut rahoitettavan laitteiston.

Me emme käytä kvartaaliajoitusta emmekä peri päivävuokraa! Sopimuksesi on voimassa sopimusajan siitä päivästä alkaen, kun laitteisto on toimitettu.

Koska maksut tapahtuvat?

Leasingvuokralaskutus tapahtuu meillä kuukausittain ja suoritukset seuraavasta 3 kuukauden maksujaksosta tulee olla tilillämme ennen maksujakson alkamista. Laskun saat yleensä noin kahta viikkoa ennen eräpäivää.

Mitä muita kuluja laskuilla on?

Avausmaksumme on 75 € / sopimus, samoin sopimusten muutoksista laskutetaan käsittelymaksu 75 €. Jokaisella laskulla on myös tilinhoitomaksu 8 €.

Laitteistojen tulee olla rajoitetulla kaikenvaravakuutuksella vakuutettuja, joten sinun tulee toimittaa meille vakuutustodistus omasta vakuutusyhtiöstäsi, jossa yksilöidään vuokrakohde vakuutetuksi.

Tarvittaessa voimme avata vakuutuksen kohteelle kauttamme.

Koska omistan laitteet?

Leasingvuokrauksen aikana et omista laitteita vaan maksat niistä käyttömaksua.

Laillisista syistä johtuen, leasingsopimuksessa on luettava että laitteet palautetaan leasingsopimuksen päättyessä. Ainoastaan tämän maininnan jälkeen on mahdollista saada vuokrien verohyödyt.

Voiko leasingvuokrasopimuksen päättää ennen sopimuskauden päättymistä?

Leasingvuokrasopimus on mahdollista lopettaa ennen sopimuksen päättymistä, mutta tämä edellyttää kuitenkin vuokravastuiden maksua.