Laiterahoitus

Mitä on leasing?

Leasingvuokraus on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta, joka soveltuu erilaisten toimiston ja myymälän laitteiden rahoittamiseen.

  • Vapautat yrityksesi pääoman oman liiketoimintasi käyttöön
  • Investoinnin kustannukset jakautuvat laitteen käyttöajalle
  • Tiedostettu kuukausivuokra helpottaa budjetointiasi
  • Rahoituksen kohde muodostaa vakuuden, joten et tarvitse muita vakuuksia

Rahoitusmalleja meillä on kaksi, kertaluonteinen ja määräaikainen sekä joustava, jatkuvalle tarpeelle suunnattu rahoitus:

Kertarahoitus

Pieniä yrityksiä parhaiten palvelee perinteinen leasingmalli, joka on suunnattu yksittäisiin hankintoihin, kuten tulostimeen, tietokoneeseen tai kassajärjestelmään.

Joustorahoitus

Kertaluottoa joustavampi rahoitusmalli on suunnattu suuremmille yrityksille, joilla voi olla useita hankintaeriä tilikauden aikana esimerkiksi henkilöstön lisääntyessä.

Joustorahoitusmalliin voidaan yhdistää myös laitteiston kartoituspalvelu, jolloin me ylläpidämme laiterekisteriä sekä aina ajan tasalla olevaa laitekantaa.

Rahoitus ja ylläpitosopimus samassa

Kerta- tai joustorahoitukseen voi yhdistää myös rahoitettavan laitteiston ylläpito- tai huoltosopimuspalvelun, jonka tarjoaa aina jälleenmyyjä.

Tässä käyttövuokramallissa saat selkeästi samassa kuukausihinnassa sekä laitteen leasingvuokramaksun, että laitteen huoltomaksut.

Aina joustavaa palvelua

Luottomalleja voidaan muuttaa kesken sopimuskauden joustavasti, aina sen mukaan, mitä sinä ja yrityksesi tarvitsevat.