Yksinkertaisia-laiterahoituksen-ratkaisuja-pienille-yrityksille

LAITERAHOITUS SINULLE

MITÄ ME RAHOITAMME
YHTEISTYÖKUMPPANIT
OTA YHTEYTTÄ
ETUSIVU


Uuden tietosuoja-asetuksen
vaatimat toimenpiteet
 
EU:n uusi tietosuoja-asetus ”General Data Protection Regulation”, GDPR, astui voimaan 25.5.2018.

Asetus asettaa henkilötietojen käsittelylle aiempaa tarkemmat vaatimukset. Muutos koskee kaikkia aloja ja organisaatioita, jotka käsittelevät asiakkaiden tai työntekijöiden henkilökohtaisia tietoja.
 
Tietosuoja-asetus vaatii asiakkailtamme luvan siihen, että saamme säilyttää heidän henkilötietojaan järjestelmässämme. Tämä tarkoittaa sitä, että tallennamme heistä samat tiedot kuin tähänkin mennessä. Näihin kuuluvat puhelinnumero, yhteyshenkilön nimi sekä osoitteet toimitusta, laskutusta ja sähköpostien lähettämistä varten. Nämä yhteystiedot mahdollistavat sen, että voimme palvella asiakkaitamme myynti-, reklamaatio-, reskontra-asioissa.
 
Mikäli olette yksityinen elinkeinonharjoittaja, kaikki järjestelmään tallennetut tiedot ovat henkilötietoja. Mikäli teillä on loppuasiakkaita, jotka eivät halua tietojaan kirjattavan tilaukseen, teidän tulee ilmoittaa tästä tuotteiden tilaamisen yhteydessä.
 
Tietosuoja-asetus vaatii, että teidän tulee joko hyväksyä tai kieltää henkilötietojen käsittely. Sopimusperusteisesti rahoitusasiakkaamme hyväksyvät henkilötietojen käytön automaattisesti.



Penny Hill Oy

Postiosoite:
Väinämöisenkatu 11-13, 33540 Tampere
Sähköposti: palvelu (at) pennyhill.fi


Yritystunnus:
0777282-0
Alv. rek.


Usein kysytyt kysymykset
Yhteistyökumppaneille
Asiaa tietoturvasuojasta
Copyright © Penny Hill Oy, all rights reserved
Site-Design-by-Tammer-Kuva